Кубинка ще играе Мерилин Монро

Кубинката Ана де Армас изгря във Вади ножовете и предстои...

Хари и Меган напускат Лондон на 1 април

Принц Хари и съпругата му Меган ще напуснат окончателно...

Звездите заведоха децата си на парти

отпечатай новината

28.06.2018 14:57 | Видян 934 пъти

Звездите заведоха децата си на парти

На ексклузивно събитие специалистите -  нутриционист д-р Росица Попова и педиатър д-р Кристина Захаринова, представиха ключовите характеристики на изворна вода РОСА и дадоха своите препоръки за по-добро хидратиране на малки и големи.

Присъстваха спортисти, артисти, представители на медии, сред които водещата Силвия Лулчева, Ирена Милянкова, Армен Назарян, Жени Калканджиева, Ваня Джеферович, Екатерина Дунева, Ива Екимова, Красимира Кузманова, Антоанет Пепе и др.

Заедно със своите деца те твориха, танцуваха, пяха и се забавляваха с детски спектакъл, сладоледено шоу и музикална програма с Дара Екимова. С посланието си Нежна грижа всеки ден и благодарение на естествения си произход и ниското съдържание на минерали и натрий, изворна вода РОСА е подходяща за всекидневна употреба за всяка възраст, включително и за приготвяне на бебешка храна.

„РОСА е една от изворните води с най-ниски нива на минерализация в България – 54мг/л и със значително ниско съдържание на натрий 2.7мг/л. Съгласно Наредбата за изискванията към бутилираните минерални, трапезни и изворни води, при съдържание на натрий не по-високо от 20мг/л се счита, че водата е подходяща за приготвяне на храна за кърмачета. Ето защо тя е подходяща за ежедневна консумация, включително от бременни и бебета“, заяви д-р Кристина Захаринова, педиатър, по време на официалното представяне на изворната вода.

Тя е подходяща за бебета и деца до 3 години, тъй като организмите им трудно преработват богатите на минерални вещества води. Питейната вода от водопреносната мрежа често е със съмнително качество, за да се дава без да е предварително преварена.

Изворната вода е по-лека на вкус и е добър избор за хидратация на всички, които търсят баланс между семейството, работата, кариерното развитие и активен социален живот. РОСА е втората марка в категорията Вода на Кока-Кола в България след минерална вода Банкя.

Лансирането й е поредната стъпка на компанията в процеса на утвърждаване като производител на цялостно портфолио от разнообразни напитки, предлагащи добавена стойност за консуматора и отговарящи на неговите нужди.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !