Служебни премиери: Фотофакт

Служебни премиери: Фотофакт

Дан Колов оживява и възпитава в...

"Много се вълнувам да споделя с вас, че на деня, в който...

Зрители на Нова на бунт срещу Мара Отварачката

отпечатай новината

19.07.2018 16:45 | Видян 2812 пъти

Зрители на Нова на бунт срещу Мара Отварачката

Зрители на Шоуто на Слави скочиха срещу фолкаджийката Мария, която вчера вечерта представи своята песен Чувал ли си за такава в предаването.

Появата ѝ съвпадна с рождения ден на Васил Левски и не остави патриотично настроените почитатели на Трифонов безразлични. Те изразиха недоумение защото именно на този свят ден пайнерката трябва да пее на плейбек, при това песен, която е пусната точно преди месец и в никакъв случай не може да се нарече „нова“, пише Хотнюз.

„На рождения ден на Левски ли?????? Смешни боклуци......повръща ми се“, пише Веси Христова.

"Точно днес ли чалга на рождения ден на Левски?", недоумява Петя Славова.

Явно Мария е искала на всяка цена да се появи в предаването по Би Ти Ви, за да покаже, че пет пари не дава за сватбата на бившия си съпруг Християн Гущеров. Преди дни той се врече на Светлана Василева, а сватбата им предизвика истинска медийна истерия.

Сега Мария иска да привлече вниманието към себе си и затова се показа в Шоуто, въпреки че водещ бе Иво Сиромахов, а не самият Трифонов. Тя даде да се разбере, че разбрала за смяната в последния момент и не спря да се хвали как успяла да купи правата за сръбското парче за отрицателно време, защото усетила, че е точно за нея.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !