Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Джизъса ще снима с Куката?

отпечатай новината

01.08.2018 09:45 | Видян 1542 пъти

Джизъса ще снима с Куката?

Благо Джизъса не ви ли прилича на Брад Пит?! Поне малко? Прилича или не, актьорът в него напира и излиза на светло! "Синът Господен" като нищо може да се окаже тайното оръжие на Димитър Митовски в новия му сериал Ускорение.

Именно в компанията на мастития продуцент на Под прикритие се озова бившият футболист през уикенда. Двамата, естествено, са на маса - не е тайна, че Митовски е по-разкрепостен и умело смесва бизнеса с купона.

Двамата са по родното Черноморие, където активно текат снимките на Ускорение, новия сериал на Митовски. Както България Днес първи писа, това ще е взривоопасна екшън поредица за нелегални автонадбягвания, секси жени и големи пари.

Контактите на Джизъса далеч не спират с Митовски - футболистът позира за снимка и с Мариан Вълев - Куката. Той, заедно с Александър Сано - Среброто, е сред главните герои в Ускорение.

За да раздразни феновете до краен предел, Джизъса не обяснява като човек какво прави на снимачната площадка до Куката. Вместо с думи си служи с картинки - и пуска картинка на филмова клапа. Което всички знаят какво означава - Джизъса ще има малка роля!

Това няма да е първата актьорска изява на бившия футболист. Припомняме, че той се появи с малка, но ефектна роля в друг БГ сериал - Столичани в повече.

Носеше се слух, че Джизъса буквално изнудил Любо Нейков за огромен хонорар от сорта на 50 бона за епизодично появяване. По това време Благо още беше заедно с Есмер и я глезеше супермного, купуваше й обувки по 5 хиляди долара, водеше я на ултраскъпи екскурзии в Дубай за по 20 бона...  Благо, давай! Чакаме номинация за Оскар!

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !