Васил Найденов с 500 лв. пенсия

На 70-годишна възраст Васил Найденов най-накрая успя да...

Не съжалявам за бившите: Ивана

Ивана ще празнува рожден на 31 януари и дни преди тази...

Цветанка Ризова пред анорексия заради млад любовник

отпечатай новината

03.08.2018 17:08 | Видян 2407 пъти

Цветанка Ризова пред анорексия заради млад любовник

Цветанка Ризова е на ръба на анорексията.

Тази теория констатираха фотографите на вестник Ретро. Водещата на Лице в лице е отслабнала драстично и коленете ѝ вече са по-широки от бедрата ѝ. Тя не хапвала нищо по цели дни и буквално била с разстроена психика, споделят нейни колеги. Ризова тежала около 47 кг., но това не ѝ стигало и постоянно смятала, че не е достатъчно слаба.

Причината за шокиращата ѝ мания, която е на път да я доведе до сериозно заболяване, е страхът ѝ, че вече е на възраст и не е достатъчно красива за новия си мъж, който е с няколко години по-млад от нея.

Ризова била в истерия, че някоя красавица ще ѝ отмъкне любимия, заради когото се разведе с бащата на сина си.

Друга голяма болка на водещата била професията на новия ѝ мъж. Веселин е лекар и в момента практикува в отделението по ортопедия и травматология към Медицинския институт на МВР, където бил заобиколен от млади сестри и лекарки.

Затова Ризова го ревнувала бясно. Според запознати обаче това било напълно неоснователно, защото Веселин бил луд по водещата и друга жена не го впечатлявала.

Самият той също ревнувал водещата, която не е за подценяване и била ухажвана от бизнесмени и политици. Освен това фотографите на Ретро видяха, че и хубави момчета, нейни колеги от телевизията, които се надпреварват да ѝ помагат в работата. Един от тях дори бе засечен да ѝ паркира колата.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !