Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Анджелина Джоли търси пари от Брад Пит

отпечатай новината

09.08.2018 10:45 | Видян 2130 пъти

Анджелина Джоли търси пари от Брад Пит

Да финализира развода си с Брад Пит до края на годината – за това настоява актрисата Анджелина Джоли. Холивудската красавица е подала молба с искането Върховният съд на Лос Анджелис да застави Пит да заплати достатъчно средства за издръжката на наследниците им.

Екранната Лара Крофт твърди, че 54-годишният актьор не е отделял достатъчно пари за разходите по децата, или ги е изплащал нередовно. Двамата са имали неформална договорка за тази издръжка след раздялата си. В отговор на това, представител на Пит заяви пред телевизия Ен Би Си, че холивудският ас е изпълнявал неотклонно поетите от него задължения.

През юни съдът в Лос Анджелис постави условие Джоли да осигури на бившия си повече време с децата им, да му предостави телефонния им номер, за да може той да е в по-чест контакт с тях, като тя няма право да следи разговорите им, пише Монитор.

По време на делото се разгледа и пътуването на Анджелина до Великобритания, където тя сложи рогата на Злодеида в Господарка на злото 2. В Лондон отиде и Пит, с правото от 27 юни до 1 юли да може да вижда малчуганите за 10 часа на ден, а от 8 до 14 юли за четири часа на ден.

Друго условие на съда посочва, че звездата от Туристът има право да се обажда само веднъж на ден, когато децата са с актьора. По време на срещите обаче на мястото трябва да присъства психолог.

Съдът е констатирал, че липсата на честа комуникация с бащата ще бъде нездравословна за наследниците на Браджелина.

В случай, че Джоли не спази новите условия, рискува да загуби първоначално определеното пълно попечителство над децата.

Припомняме, че екранните Мисис и Мистър Смит се разделиха през 2016 г. Те възпитават общо шест рожби. Три от тях са осиновени - Мадокс от Камбоджа, Захара е родом от Етиопия и Пакс, който е от Виетнам. Шайло е първородната им дъщеря, която обича да се държи като момче и държи да я наричат Джон. През 2008 г. се родиха и близначките им Нокс Леон и Вивиан Маршлин.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !