Българският римски император Максимус...

Максимус Тракс, известен още като Максимин Тракиецът, е...

43 пластични операции, но вместо...

Далия Наим, на 30 години, таеше цял живот стремеж да...

Елена Паришева отряза гаджето

отпечатай новината

28.02.2009 09:00 | Видян 19480 пъти | Гласували 3

Елена Паришева отряза гаджето

Фолкпевицата Елена Паришева беше набедена, че е изневерявала системно на гаджето си, композитора Велислав Драганински. Слухът бе пуснат през изминалата седмица, но още от есента циркулира из фолк средите. Според мълвата тя го била заменила с по-състоятелни господа, вследствие на което той напуснал общия им апартамент, възмутен от забежките й. Мнозина дори предричат крах на кариерата й след раздяла с музиканта.
СЛАВА се свърза ексклузивно с певицата. Тя беше любезна да обясни, че с приятеля й наистина са се разделили, но само пробно.

„Нормално е, когато двамата души живеят и работят заедно толкова много години, да се получи изчерпване. С Велислав си дадохме почивка. Още не знаем какво ще стане занапред. И двамата не можем да сложим точка от веднъж. Разкостихте ме всички с въпроси за него, особено Азис в предаването си. Не знам дали сега е моментът на нашата окончателна раздяла, но мисля, че скоро ще разбера.“, коментира Елена.

Тя обаче отрича да е имало изневери. Паришева е категорична, че личните отношения няма да навредят на професионалните. С Драганински продължават да работят заедно. Даже са готови с новата й песен Не на мене тия, която е гръцки кавър. Единствените конфликти, които са имали, са били само на тема музика. Елена казва, че отвсякъде са ги нападали с интриги. Първосигнално колегите им реагирали негативно на това, че са двойка. Тя обаче като музикант никога не е държала сметка на гаджето си за работата му с други певици. По отношение на връзката „певица-композитор” Паришева даде за пример Глория и Илия Загоров, които се разделиха, въпреки че имат и дете.

Елена и Велислав са заедно близо пет години. Запознават се, когато тя работи в Планета Пайнер клуб в София. Дълго време се крият, докато миналото лято певицата не призна в интервю за СЛАВА, че е интимна с композитора си. Изпълнителката на Първата, последната (Русата и черната) тенденциозно се свързвала и с други автори на музика и аранжименти, за да не подклажда злобата на колегите си, разказват нейни приближени. Да дели креват с човек от изкуството показва, че Паришева не влиза в клишето на чалга певиците, които гонят кариера, с помощта на бизнесмени с големи възможности. Или поне, докато не изгря и нейната звезда. Как стана това? Благодарение на Драганински, който прави няколко много силни хита за своята възлюбена. Това я изстрелва с едни гърди пред конкурентките й, влезли в бранша по същото време като нея. Елена дори участва в миналогодишното лятно турне на фирмата, редом до големите Преслава, Камелия и Галена. След националната обиколка, през есента, започна да се говори, че отношенията й с Велислав куцат.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !