Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Божинов омъжи сестрата на Биляна Дол в Швейцария

отпечатай новината

28.08.2018 14:36 | Видян 2624 пъти

Божинов омъжи сестрата на Биляна Дол в Швейцария

Валери Божинов омъжи балдъзата. Пищна и голяма сватба в ултратузарски хотел в Швейцария вдигна сестрата на възлюбената на футболиста – Биляна Дол. Дъртото коте и родният плейбой споделиха снимки от щастливото семейно събитие в инстаграм, на които блестят в стилни тоалети, писа „България Днес“.

По-малката сестра на Биляна – Мая, се взе с любимия си Хавиер, а близки твърдят, че 43-годишната брюнетка толкова се развълнувала около подготовката за сватбата и моминското парти, й се приискало и тя да мине под венчилото заедно с Валери.

Балдъзата на Божинов по нищо не отстъпва на сестра си, макар двете да не си приличат особено. Докато Биляна е мургава и тъмнокоса мадама, то сестра й Мая е нейна пълна противоположност със светла коса и сини очи.

Божинов се шегувал, че обича сватбите, стига да не са негови. Единствено Николета Лозанова успя да го убеди да сключат брак. Запознати са убедени, че с 10-години по-голямата от него Биляна също иска да се види като булка и най-вече майка, макар че той й харесвал именно това, че е съобразителна и не настоява да получи тези неща точно от него.

автор: СЛАВА

Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !