Велико Минков е биологичен баща на...

Велико Минков е баща на малкото дете на Габриела Славова...

Устата с патриотична песен за Гергьовден

Устата пуска новия си сингъл навръх Гергьовден, когато...

Надежда от Фермата се омъжи

отпечатай новината

06.09.2018 10:15 | Видян 1551 пъти

Надежда от Фермата се омъжи

Чаровната Надежда Георгиева, позната на редовия зрител от втория сезон на „Фермата“, се омъжи.

След като в началото на юли тя стана майка на момиченце, преди дни сбъдна и мечтата си да бъде булка и да има сватба като в приказките.

Надежда каза заветното „да“ на половинката си Георги пред близки и приятели във вила във Вакарел.

„Сватбата беше по-хубава и от най-смелите ми мечти“,

споделя развълнувано красивата брюнетка. Тя разказа, че организацията на събитието е била в рамките само на две седмици, а за нея й е помогнал сватбен агент. В шатрата, в която преминало празненството, всичко било декорирано в черно, бяло и малко златно, а красивата гледка разплакала булката. Това обаче не били единствените сълзи от вълнение за младото семейство.

Още в черквата в Костенец, където се състоял църковният брак, речта на попа трогнала всички, тъй като той познава младоженеца още от дете и за него било чест, че след като преди години го е кръстил, сега го жени за любимото му момиче. Тъй като осмицата е важна цифра в живота на Надежда, защото й носи късмет, тя се надявала, че дата с осмица в числото да бъде денят, в който да се бракосъчетае. И тъй като датите 8-и и 18-и не били възможни за сватба, двойката се спряла на 28-и август.

Преди да стане част от „Фермата“, Надежда живееше в САЩ, но заради предаването и след като среща любовта, тя се завръща в родината си. Не забравя обаче да покани и американските си приятели, които до един дошли за сватбеното тържество.

Щастливата младоженка е благодарна, че в този важен ден до нея са били и бившите й „съфермерки“ и вече близки приятелки Юлиана и Силвия. Освен в ролята на шаферки, те се погрижили да й помогнат с всичко, което булката има нужда. Разбира се, основен свидетел на сватбата, е била дъщеричката на младото семейство.

„Не бих променила нищо“,

категорична е Надето, която се омъжила в първата сватбена рокля, която пробвала, защото й паснала перфектно.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !