Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Петя Дикова го закъса

отпечатай новината

07.09.2018 12:03 | Видян 2118 пъти

Петя Дикова го закъса

Петя Дикова няма време да завърши висшето си образование и от 10 години се води студентка по Електронни медии в Софийския университет. Наследницата на Сашо Диков и Аня Пенчева вече си е взела всички изпити, но не е написала и защитила дипломната си работа и така и не може да се похвали с тапия за „магистър”, пише Уикенд.

Пипи, както я наричат приятелите ѝ, завърши Американския международен университет в Лондон Ричмънд, където се образова по театър, журналистика и превод.

„4 години съм си изстрадала образованието с по 4 часа сън на нощ, жонглиране между 3 работи (сервитьорка, продавачка, детегледачка), изкарване на отлични оценки, за да не ме лишат от стипендията, и какво ли още не. Завърших между първите 5% по успех от целия свят. Доказах и на себе си, и на останалите, че мога да се класирам в състезание, в което имената на родителите ми не тежат”, обича да се хвали Дикова за обучението си в чужбина.

След като се връща в София, записва да учи във Факултета по журналистика и масова комуникация, където в началото е прилежна – ходи на лекции и взема изпитите си, но след като започва работа в Би Ти Ви, занемарява обучението си и така до днес.

От есента на 2007 г. журналистката се води студентка в СУ, като за две години е трябвало да изкласи, но това не се случва и до днес. Водещата на Cool...T все отлага написването на финалната си дипломна работа и нищо чудно съвсем скоро да загуби правата си като студентка.

Така въпреки, че е избутала всички изпити, може остане без тапия за магистър. Щерката на журналиста Сашо Диков и някогашният секс символ Аня Пенчева почти се е примирила, че няма да изкласи, защото сега е отдадена на любовта си към писателя Августин Господинов, чието истинско име е Илиян Любомиров.

Тя дори вече е готова за бебе от него, а учението е на заден план.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !