Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Принцеса Юджийн с по-голяма сватба от тази на Меган и Хари

отпечатай новината

14.09.2018 12:03 | Видян 1984 пъти

Принцеса Юджийн с по-голяма сватба от тази на Меган и Хари

Сватбата на британската принцеса Юджийн ще е с повече гости, отколкото на братовчед ѝ принц Хари.

Дъщерята на принц Андрю и Сара Фъргюсън е поканила повече хора, отколкото може да побере храмът Сейнт Джордж в замъка Уиндзор. Местата в кралския параклис са 800, а изпратените покани за церемонията са 850.

Принц Хари и Меган Маркъл поканиха за церемонията 600 души.

Списъкът с гостите на принцеса Юджийн е не само по-дълъг, отколкото на принц Хари и Меган, но и с много повече знаменитости. Сред тях са Роби Уилямс и съпругата му Ейда с петгодишната им дъщеря, която ще е една от шаферките. Очаква се Ели Голдинг и Роби Уилямс да са сред изпълнителите.

Сватбата на принцеса Юджийн на 12 октомври ще струва два милиона британски лири - много по-малко от огромната сума от 45 милиона лири, отделена за по-височайшия ѝ братовчед през май. Кралските особи обаче отново ще празнуват разточително.

Кралицата и принц Андрю ще са домакини на традиционна сватбена закуска, пишат от БТА. След церемонията в 11 ч., младоженците ще направят обиколка с карета, както принц Хари и Меган. Празненствата ще продължат през целия ден. Приемът вечерта ще е в резиденцията на принца на Йорк (бащата на младоженката) в парка Уиндзор.

Към шампанското ще има тристепенно меню, осигурено от кетъринговата компания Бентлис срещу 100 000 британски лири. В програмата е и частен концерт, на който ще пеят Ели Голдинг и Роби Уилямс. Очаква се сред гостите да бъдат Джордж и Амал Клуни, и Дейвид и Виктория Бекъм.

Най-важните гости обаче ще са от кралското семейство. Ще присъства и принц Филип, въпреки старата му вражда с майката на булката. Той не иска да пропусне сватбата на принцеса Юджийн, защото "я обожава абсолютно".

Източник: Дир

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !