Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Оспорвана надпревара, смях и обрати...

„- 20“ точки в колелото на съдбата и чувал с картофи...

Изгониха Нора Недкова с директни елиминации

отпечатай новината

18.09.2018 10:35 | Видян 2862 пъти

Изгониха Нора Недкова с директни елиминации

Изненадващо или не, Нора Недкова стана първата, която напусна VIP Brother по волята на зрителите. Тя бе взета на мушка от останалите съквартиранти заради постоянните си претенции, мърморене, а мнозина я заклеймиха и като нечистоплътна. И дадоха примери – топки от косата ѝ в банята, косми от екстеншъни из цялата къща, пудра и грим по шкафчетата, а отделно бе обвинена, че яде и не почиства след себе си.

Това й донесе категоричното първо място по брой номинации.

За самата Нора пък единственото важно нещо се оказа да изглежда винаги гримирана и с прическа и дори се разсърди, че е извикана в изповедалнята без да е довършила контурирането с фон дьо тен по лицето си.

Заедно с нея номинирани за изгонва не бяха още Валентин Кулагин, Божана, Атанас Колев, Папи Ханс и Диона, която бе наказана заради нарушаване на правилата.

„Съжалявам, че не можах да покажа малко повече от себе си. Ваня Костова е единственият достоен участник в тази игра“, заяви Нора при напускането си.

България се променя, възкликна Божана, която също като останалите съквартиранти остана учудена от избора на зрителите. Къщата остана без плеймейтка, а за тази роля може да спори Ричард, който също се държи като примадона.

Желаещият да го разпознават по улиците фитнес треньор показа снощи и беден речник, след като призна, че не знае какво означава „инфантилен“. Дори и след разясненията той не можа да разбере значението на думата, която явно не фигурира сред познатите му термини като тежести, лежанка, дъмбел и др.

Източник: tialoto.bg

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !