Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ:...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ: Фото на деня

Бербатов стартира благотворителна акция от Маринела

отпечатай новината

25.09.2018 10:26 | Видян 1963 пъти

Бербатов стартира благотворителна акция от Маринела

В японската градина на Hotel Marinela Sofia се събраха патроните на Фондация Димитър Бербатов и Фондация Вълшебен свят - футболната супер звезда Димитър Бербатов и атомобилният шампион Ник Левентис.

Поводът беше спортният празник С усмивка, койт е своеобразна кампания срещу агресията и има за цел да полуляризира спорта сред децата.

Вечерната среща на звездите, които участваха в демистративен мач се проведе в лоби бар Sakura на любезния домакин Hotel Marinela, за да създаде meet & greet вечер за отбори, приятели и партньори на инициативата.

Същинскто събитие се проведе  вчера в Спортна София (парк Възраждане) в 11:30 часа.
Коктейлът в навечерието бе отлична възможност тазгодишните участници в кампанията да срещнат свои приятели, съмишлениици и потенциални партньори ,с които да популяризират благородната кауза.

Официалната част започна тържествено с речта на Елена Тодоровска – председател на асоциацията на българските фенклубове на чуждестранни отбори. Тя прикани децата да опитат тридесетте вида спорт, които инициативата предлага и изрази надеждата си това начинание да запали любовтта им към спорта.
Ник Левентис продължи с трогателното си признание, че е много щастлив отново да бъде в България, но не изневери на спортния си дух и се закани отборът му да постигне максимален успех на предстоящия мач.

Вечерта продължи под звуците на елегантна музика. Гостите разговаряха в неформална обстановка и бяха щастливи да споделят инициативата за благородната кауза. По-рано в неделя почти целият състав на двата звездни тийма се забавлява на картинг писта в столицата.

В отбора на известния български футболист в понеделник пък бяха най-добрият му приятел и треньор на Берое Александър Томаш, другите му другари от 20 години - вратарят Тодор Кючуков и  Константин Мирчев, подсилени от най-добрия български бийтбоксър Скилър, любимите на младежите влогъри Павел Колев и Ицака, както и петкратният световен шампион по фрийрайд ски Ману Гайде. Самият Бербатов беше капитан на  отбора си - Фондация Димитър Бербатов.

Срещу тях, с екипите на Фондация Вълшебен свят застанаха звездите Владо Манчев, Христо Янев и Стамен Казълов, редом до автомобилното трио Ник Левентис, Люис Уилямсън и Адриен Тамбей (син на състезателя от Формула1 Патрик Тамбей), момчетата от рап-дуото СкандаУ и българският екип на фондацията зад кампанията С усмивка.

Входът за всички бе свободен,а партньорите на инциативата са подготвили много изненади и подаръци за спортуващите хлапета.


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !