Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Михалис Хаджиянис готви 3-часово шоу у нас

отпечатай новината

07.10.2018 09:03 | Видян 863 пъти

Михалис Хаджиянис готви 3-часово шоу у нас

Гръцката звезда Михалис Хаджиянис, който пристига за голям концерт в зала 1 на НДК тази събота – 6 октомври, е подготвил тричасово шоу за българските си фенове.

Извънредно за публиката у нас той е избрал да изпълни голяма част от най-обичаните си парчета, съобщават организаторите от „Кий Ивентс енд Комюникъйшън“. В компанията на седем отбрани музиканти той ще представи селекция от хитове като “Pio Poli”, “Parta Ola Dika Sou”, “Xeria Psila”, To Kalokairi Mou”, емблематичната “De Fevgo”, както и част от по-новата си продукция.

Наскоро Михалис изнесе два мащабни концерта на открито в Атина и Солун, с които подлуди хилядите си фенове. През пролетта той осъществи и дълго турне в цяла Северна Америка, като пя пред почитателите си в Монреал, Ню Йорк, Детройт, Чикаго, Лос Анджелис, Бостън, Торонто и други.

Талантливият композитор и певец несъмнено е едно от най-интересните и запомнящи се имена в съвременната гръцка музика. Михалис вече има зад гърба си 20-годишна кариера, а благодарение на силната връзка с публиката и неповторимия му емоционален заряд концертите му се превръщат в незабравимо преживяване.

На сцената на зала 1 в НДК той ще излезе в компанията на талантливата Мелетина Макри от групата Vegas, както и виртуозни музиканти като Солон Апостолакис (клавишни), Георгиос Мицотакис (барабани), Спиридон Мазис (бас), Ясон Маврогеоргос (китара и бузуки), Стелиос Кацацидис (акордеон), Георгеос Дусос (кларинет/ духови).

Билетите за концерта са още в продажба на цена от 40 лв.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !