Марс ни тресе яко до 23 април догодина

На 08 август започвна решителният период на Марс в Овен...

Новата на Рачков влиза във Фермата

Тежка депресия налегна актьорът Димитър Рачков в разгара...

Ричи Известното остава без клиенти и хонорар от ВИП Брадър

отпечатай новината

09.10.2018 15:25 | Видян 1369 пъти

Ричи Известното остава без клиенти и хонорар от ВИП Брадър

Пишман инструкторът Ричард ще остане без никаква работа след участието си във „ВИП Брадър“.

Напомпаният мъж до такава степен разочаровал клиентките си, че те се зарекли да не тренират вече с него. И бездруго не били доволни от тренировъчната му програма, тъй като им показвал какво да правят и след това не ги следял дали изпълняват правилно упражненията.

Една от звездните му клиентки е Маги Желязкова, която също се е възмутила от представянето му в шоуто и си намерила нов фитнес инструктор.

Източник на „Шоу“ разкрива, че мачото дори е влязъл в Къщата без хонорар. Неговата цел е да се популяризира. Неслучайно си е платил и титлата Мистър София. Това разкритие направи преди време Джулиана Гани, като дори обяви и сумата, която е дал за първото място – 3200 лв.

Момчето се бута навсякъде и сам си признава, че иска до 3 години да стане милионер. За тази цел му трябва популярност, за да може лесно да пласира името си. Отделен е въпросът дали иска да се доказва като фитнес инструктор или като нещо друго.

Тъй като в светските среди упорито се шушука, че е жиголо и услугите му често са ползвани и от мъже. Дали това е истина обаче, не можем да твърдим със сигурност. Само Ричи знае колко е трънлив пътят към мечтаната слава.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !