Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Пи Диди изостави дългогодишната си приятелка Каси

отпечатай новината

18.10.2018 14:24 | Видян 1765 пъти

Пи Диди изостави дългогодишната си приятелка Каси

Любовната история на Пи Диди и Каси приключи след повече от 10 години заедно.

Рапърът и певицата са се разделили приятелски преди няколко месеца, а информацията е стигнала до медиите чрез хора от обкръжението им. Стана ясно и това, че Диди (48) вече се среща с 26-годишната Джослин Чу.

Екзотичният модел участва в модното риалити The Face с Наоми Кембъл, но не стигна далече в състезанието. Тази изява в ефира обаче се оказва достатъчна да направи Джослин относително популярна, а в крайна сметка и да привлече вниманието на Пи Диди.

Джослин е по-млада от 32-годишната Каси, но поразително много прилича на нея. Очевидно е, че рапърът и баща на шест деца има свой любим типаж, когато става дума за жени.

Любопитен факт е, че най-големият му син Куинси е на 26 години, точно на колкото е новата приятелка на известния татко. Децата на Диди са от три различни жени, Миса Хилтън-Брим, Сара Чапман и Ким Портър, но той така и не е сключвал брак.

Пи Диди и Каси се познават от 18 години.

През 2000-та, красивата аренби старлетка подписва договор с продуцентската компания на Пи Диди Bad Boy Records. Няколко години по-късно започват любовните им отношение, но Диди и Каси крият връзката си чак до 2012-а.

През 2016-а те се разделиха временно, след което си дадоха нов шанс. Последната им обща снимка, която Каси е споделила в Instagram, е от бала Met през май.


Източник: missbloom.bg

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !