Топ 10 актьори на Ню Йорк Таймс за...

Вестник „Ню Йорк Таймс“ публикува списък на...

Калин Врачански в До дъно

Актьорът Калин Врачански се нагърби с тежка задача...

Тимбърлейк призна: Изневерявал съм на Джес

отпечатай новината
Тимбърлейк призна: Изневерявал съм на Джес

Джъстин Тимбърлейк се оказа не само певец и актьор, но и писател. Част от мемоарите му станаха публично достояние, а в тях той разказва за няколко пикантни моменти от личния живот и подробности за отношенията му с неговата съпруга Джесика Бийл. Един от най-шокиращите епизоди стана признанието му, че Тимбърлейк ѝ е изневерявал.

Историята не е толкова страшна, защото става въпрос едва за началото на любовния им роман, пише OK Magazine. Според певеца, тяхната връзка се развила доста бавно. Да се привърже към актрисата и негова бъдеща съпруга Джъстин не успял от първия път. В началото те били привлечени един към друг и просто се срещали, но дори след някои от срещите Джъстин се виждал и с други момичета.

Както пише Тимбърлейк в своята книга: Нашите отношения не станаха изключителни веднага. Предстояло на съпрузите да преминат дълъг път преди да ги сполети щастие. Предложение за ръката и сърцето Бийл получила едва след четири години от началото на връзката им, а самата сватба се случила след още време.

Джесика Бийл и Джъстин Тимбърлейк са заедно от 2007 г. През 2012 г. те узакониха своите отношения. Имат едно дете – Сайлъс Рандъл.

Източник: Monitor

Снимка: Reuters

Етикети: