Петя Дикова съсипана след смъртта на...

Петя Дикова е сломена от смъртта на най-близкия си...

Адел и рапърът Skepta са се разделили

Адел и рапърът Skepta са сложили край на връзката си,...

Аrmani в най-високата сграда с най-високия бар в света е върхът на лукса

отпечатай новината

29.10.2018 17:37 | Видян 5292 пъти | Гласували 1

Аrmani в най-високата сграда с най-високия бар в света е върхът на лукса

Не можете да попаднете в този хотел просто така, както и в цялата най-висока сграда в света Бурдж Халифа. Трябва да имате резервация или охраната просто ще ви върне.
Освен на ексклузивния хотел и рецепция, направени по личен дизайн на милиардера, наричан още Крал на италианската мода, Армани е дал името си на всичките заведения, които носят не по-малко пари от частта за настаняване. Ако не и повече.

Входът води в интериор с поставен над лобито „втори покрив”, взет като идея от старите колиби на местните и техните рибарски лодки, с които са се изхранвали до намирането на нефта преди половин век, освен че чат-пат са се гмуркали за перли. Между другото, петролът е бликнал в най-точния момент, когато японците тъкмо са започнали да ги елиминират от бижутерския пазар със своите подмолни изкуствени бисери.

Рецепцията е „тайна”, навътре вдясно в просторния партерен етаж, който през сложен лабиринт от нестандартни стни води до прочутия Армани Лаундж. Извенъж се оказва, че сте попаднали не просто в лоби бар, а в издигнало се на няколко етажа над прочутите най-високи танцуващи фонтани в света заведение, където могат да ви направят някои от най-прекрасните коктейли, които сте опитвали в най-елитните питейни локали в света, но също така можете да се насладите и на файв аклок по британски с интересна селекция от чайове, сервирани от посребрени чайници, в компанията на малки сладки и солени хапки и петифури, поднесени като в Лондон на красиви посребрени постаменти. Обаче можете да пиете и нещо, приемано за простотия от мнозина –

продължи >>

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !