Сано ни чете мръсни приказки онлайн

Александър Сано ще сложи червена точка в Интернет, за...

Моника Валериева спря дъха на мъжете

Мoникa Вaлeриeвa уcпя oтнoвo дa cпрe дъхa нa мъжкaтa...

ДА! Калипсо на 16 или когато улицата се познава по заведението

отпечатай новината

31.10.2018 17:01 | Видян 494 пъти

ДА! Калипсо на 16 или когато улицата се познава по заведението

16 години не е много, направо си е премного за софийската кафе-ресторантска сцена. Така че дори само заради търпението, който държи Калипсо на ул. Костенски водопад – не знаем кой е, заслужава сериозни комплименти.

Сигурно сте забелязали, че младите софиянци, особено софиянците в повече, които и не познават улиците, не търсят адреси, а близост до заведения. Кой би знаел улица Костенски водопад, за която това е поредно име – старите софиянци още я помнят като Висока гора и се чудят по каква точно причина още не е това название, сред новото поколение, ако не беше Калипсо.

Без да е някакъв архитектурен шедьовър, то е идеално особено за дните на циганското лято като днешния заради хубавата градина в тихия квартал. Но също заради факта, че по всяко време – сутрин, обед или вечер, ще намерите адвекватни за момента неща в менюто. Сутрин е закуската традиционна или примерно с палачинки, с добра селекция от чай или кафе.

На обед и вечер е кухнята – доста високо качество, особено за цените. На онези, които ще кажат – да, де, ама пък едно време какво беше, какви звезди ходеха там и как богатите срещаха красивите, докато наблизо в махалата бяха централите на ВИС и Ара. И какво от това, ще отвърнем ние – важното е, че Калипсо държи флага да се развява.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !