Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Торнев води Мира на почивка

отпечатай новината

02.11.2018 16:39 | Видян 1821 пъти

 Торнев води Мира на почивка

ТВ водещата Мира Добрева, която бе изгонена на крачка от финала на риалити формата „ВИП Брадър“, ще се отдаде на романтична почивка.

„Днес заминаваме с Жоро и децата за чужбина, но не искам да издавам къде. Имам нужда да се отдалеча от всичко и да си отпочина емоционално“, разкри пред „Телеграф“ журналистката.

Добрева бе единствената участничка, която разголи душата си докрай и сподели дори, че мъжът й Жоро Торнев й е изневерил, и то не веднъж.

Той не останал очарован от факта, че жена му разкри извънбрачните му похождения в национален ефир и дори изпусна нервите си в живото студио.

„Беше ядосан малко. Дори когато се прибрахме, ме попита „Е, добре де, защо каза, че съм ти изневерил?“. Тогава аз го попитах: „А ти защо ми изневери?“, споделя водещата и допълва: „Беше малко изнервен от всичко, но му мина. Просто в студиото си е изпуснал нервите“.

В предаването Мира сподели, че й липсва любов. „Липсва ми любов и съм му го казвала на Жоро. Той ми казва, че ми е дал всичко – живота си, децата. Истина е. Просто аз искам да ме гушка и целува повече. Такава съм си и ми липсват тези неща“, разкри Добрева.

Мира разказва още, че е трябвало да си тръгне, тъй като това шоу е скандално, а това не е нейната сила и е трябвало да се оттегли. В шоуто е преоткрила себе си – стигнала е до извода, че има здрава психика и здрав характер. Мислила се е за по-лабилна преди да влезе.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !