Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Ричи: Чувствам се сринат психически, искам да видя Розмари

отпечатай новината

05.11.2018 14:42 | Видян 2304 пъти

Ричи: Чувствам се сринат психически, искам да видя Розмари

"Розмари не заслужи негативните думи и лошото отношение, които последваха след песента на съквартирантите Супер жалък." Това разкри пред България Днес участникът от ВИП брадър Ричард Величков.

"Това момиче е добро и мило, а нещата, които излязоха от тази песен, я представиха в друга светлина. Вероятно и аз имах някаква вина", коментира фитнес инструкторът.

Ричард сподели, че най-трудният момент в къщата е историята около тази песен, която го е демотивирала.

"Чувствам се сринат психически. Гледах да не го показвам много, но вътрешно не бях добре, защото знаех, че това ще ми навреди", каза Величков. Според него информацията в медиите е тотално различна и го представя в лоша светлина. "Не съм лош човек и не съм искал да направя нещо лошо. Нито съм се държал зле с останалите, не съм ги обиждал, просто бях лош в изказа си към Рози", лаконичен е Мистър София.

На въпрос на вестника бил ли е сексът в предаването пиар трик, или искрата между него и моделката е била спонтанна, Ричард заяви, че не желае да коментира. Въпреки това той разкри, че иска да се види с красавицата.

"Смятам да поддържам контакт с Розмари, както и с голяма част от съквартирантите. Не съм имал лоши взаимоотношения с нея, за да не си общуваме. Това беше лоша шега и за двама ни, но никога не сме таили лоши чувства един към друг."

Мускулестият мачо опроверга слуховете, че е бил уволнен от работното си място. "Продължавам да работя на същата позиция във фитнеса, на която бях", отсече той.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !