Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Плевнелиев будува заради малкия Йоан

отпечатай новината

05.11.2018 14:57 | Видян 1744 пъти

Плевнелиев будува заради малкия Йоан

Росен Плевнелиев почти напълно е отменил съпругата си Деси за нощните хранения на новородения им син Йоан. Майката кърми през деня момченцето, което се роди на 1 октомври, а таткото е поел нощната щафета, като храни бебето с шише с изцедена майчина кърма.  

Невръстният малчуган бил много лаком и затова понякога искал да суче по три пъти на нощ. Татко Росен нямал нищо против да утолява глада на Йоан.

Бившият президент, който е отгледал преди това трима сина, се справя с лекота с грижите за четвъртото си дете. Плевнелиев сам повива Йоан и сменя пелените му, а също така дейно участва и в къпането на бебока.

Щастливият татко изобщо не се оплаквал, че по цели нощи не спял, тъй като бил на върха на щастието си, че на 54 години отново е станал баща.

Екс държавният глава се чувствал радостен с новото си семейство и безропотно изпълнявал всички желания на 38-годишната си съпруга. Стараел се да ѝ угоди във всичко само и само синоптичката да не изпадне в следродилна депресия.

Политикът не роптаел и когато малкият плачел и веднага заменял съпругата си, когато трябвало да успокои бебето от мъчещите го колики, пише Уикенд.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !