Ергенът отпрати Барбара и Виктория

Състезателката по борба Барбара Иванова и спортният...

Не съм комарджия, продадох 60...

Не съм комарджия, играл съм само покер и съм спечелил...

Христина предаде Александър във Фермата

отпечатай новината

08.11.2018 10:49 | Видян 1430 пъти

Христина предаде Александър във Фермата

Със завръщането си във „Фермата“, при това като седмичен началник, темпераментната участничка Христина обяви, че иска да покаже по-спокойната страна на характера си, както и че няма да тръгва да отмъщава на тези, заради които веднъж вече беше елиминирана от играта.

Въпреки стремежа да не предизвиква негативни реакции с поведението си, тя все пак успя да си спечели негодуванието на съфермерите си, а причината беше изборът й на тазседмичния първи дуелист. Христина трябваше да избира между двамата назначени от нея ратаи – лесовъдката Милена и интровертът Александър. На пръв поглед, а и според очакванията на участниците, дуелистът беше ясен – Милена. Причината е, че лесовъдката не си спестява критиките към софиянката, освен това пред всички я нарече „зло“. За разлика от нея, Сашо беше сред единиците хора, които подкрепиха Христина по време на дуела, на който тя отпадна.

Скандалжийката обаче шокира всички, заявявайки, че за своето място в шоуто ще се бори Александър. Въпреки огромното изкушение, което изпитвала, за да види лесовъдката в битка, тя все пак предпочела да не се поддава на емоциите си.

Решението на Христина беше определено като предателство към Сашо, който беше сред малкото фермери, с които тя все още продължаваше да поддържа спокойни отношения. Останалите мъже я определиха като страхливка, а футболният мениджър Митко дори съзря стратегия в действията й, за да се хареса на хората.

Самият Александър също не скри разочарованието си от развоя на събитията. Въпреки че го очаквал, той призна, че се чувства предаден от софиянката.

Източник: Monitor

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !