Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Адриана Лима се сбогува с ангелските си крила и Victoria’s Secret

отпечатай новината

09.11.2018 17:58 | Видян 3459 пъти | Гласували 1

Адриана Лима се сбогува с ангелските си крила и Victoria’s Secret

Прелестната Адриана Лима – един от най-красивите ангели на Victoria’s Secret, оставя горещите дефилета на култовия моден бранд зад гърба си.

„Скъпа Виктория, благодаря, че ми показа света и сподели тайните си с мен! Вие не просто ми дадохте крила, но ме научихте как да летя!“, пише красавицата в профила си в Instagram, където е споделила и видео с най-добрите си моменти като ангел.

Напускането на Адриана Лима стана ясно по време на ежегодното шоу на Victoria’s Secret в Ню Йорк. Това беше 19-ото дефиле на 37-годишната бразилка с ангелските крила на марката. Красавицата се сбогува с кариерата си на ангел със сълзи в очите и с ръце на сърцето, докато изправената на крака публика я аплодираше бурно.

Най-големите фенове на Адриана Лима се надяват, че това "не е краят на една ера". Официално съобщение за оттеглянето ѝ все още няма, а и в историята на Victoria’s Secret не липсват случаи на „пенсионирани“ ангели, които са се завърнали след кратка почивка.

Такъв беше случаят с Карли Клос, която през 2015 година обяви, че сваля крилата, за да се съсредоточи върху обучението си, но две години по-късно се завърна триумфално на дефилето на Victoria’s Secret в Шанхай. През 2017 година бразилката Алесандра Амброзио обяви, че се разделя с марката бельо след 17 години с ангелските крила.

„Не съм си и мечтала да участвам в 17 дефилета на Victoria's Secret, но съм много щастлива, че дойдох в Китай, защото това е най-голямото шоу, което сме правили“, призна тогава Александра Амброзио.

Луксозната марка за дамско бельо Victoria's Secret е известна с грандиозните си ежегодни ревюта, на които дефилират "ангелите" на бранда, пише БЛИЦ.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !