Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Майкъл Бубле идва за първи концерт в България

отпечатай новината

16.11.2018 14:43 | Видян 997 пъти | Гласували 1

Майкъл Бубле идва за първи концерт в България

Четирикратният носител на Грами Майкъл Бубле ще пристигне за първи път в България, за да даде тон за песен пред феновете си в най-голямата зала у нас Арена Армеец. Изпълнителят на When I Fall In Love ще стартира световното си турне още в началото на годината, като първо ще е серия от 27 концерта в Америка. Шоуто му у нас ще се проведе на 14 септември.

Билетите влизат в продажба в края на следващата седмица (23 ноември), а членовете на фенклуба на Бубле ще могат да се сдобият с пропуски за грандиозния концерт два дни по-рано.

Световното турне е в подкрепа на последния диск на певеца – Love, който е вече на пазара. За него Бубле казва, че е най-добрият проект, който е записвал досега. Нарича го идеалният албум, което породи слухове, че 43-годишната звезда се оттегля от сцената.

Само дни по-късно Бубле опроверга Daily Mail, които бяха публикували „интервю“ с него за края на кариерата му. „Просто забележете кой е източникът. Само това казвам на хората, които идват при мен със същия въпрос. Разбира се, че няма да се оттеглям. Трябват ми парите!“, намигна тогава канадецът.

Припомняме, че преди две години големият му син Ноа, който сега е на 5, се разболя от рак. Това е и причината Бубле да се завърне на сцената този август след дълго отсъствие. Музикантът заяви, че преживяното е променило начина, по който възприема живота, и иска да се фокусира върху семейството си - съпругата си Луизиана Лопилато, Ноа и двете им други деца, двегодишния Елайъс и двумесечната Вида.

"Ще прозвучи като странна причина да запиша този албум, но една сутрин се събудих и видях новинарското заглавие „13 човека бяха убити“. Помислих си, че хората сме много разединени и уплашени. Дори природата е извън контрол. Тогава си помислих за всичко, през което преминахме заедно със семейството ми, и за това, че всъщност имаме нужда от мир. Исках да създам нещо красиво и позитивно, както заради себе си, така и заради хората по света", коментира Бубле по повод пускането на Love на пазара пред The Times.

Източник: Монитор

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !