Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Гаджето на Криско глези националите

отпечатай новината

20.11.2018 11:45 | Видян 1582 пъти

Гаджето на Криско глези националите

Цвети Петрова, която е по-известна като гаджето на Криско, е новият талисман на отбора по футбол на България.

Красавицата, която през лятото се върна към професията „стюардеса”, обслужваше националите по време на чартърния полет за мача с Кипър. Крисковица се е щракнала в самолета, докато глези спортистите с храна и напитки.

„Много готина, усмихната и положителна. Футболистите много я харесаха, някои дори си позволиха да флиртуват с нея и я обявиха за новия талисман на отбора”, разказват свидетели, пише „България днес”.

Знети също се похвали в профила си в социалните мрежи, като качи снимки от стадиона в Кипър. „Сърце, душа за България”, написа тя под снимките, в знак, че подкрепя отбора.
Възлюбената на Криско „бръмчи” само по ВИП полети, а това далеч не е първата й среща с националите.

През юли брюнетката се щракна и с легендите на „Реал Мадрид”—Луиш Фиго, Мичел Салгадо и Предраг Миятович.

Освен на футболисти, Петрова попада и на музикални звезди. Клюки из светските среди твърдят, че най-голяма ревност Криско изпитва към рапъра Тимати, с когото Цвети веднъж се оказала на борда.

Бившата танцьорка печели и симпатиите на феновете на певеца с факта, че не е типичната кифла, която чака гаджето й да я хрантути и макар да обслужва само ВИП полети, тя категорично държи да работи и сама да печели парите си.

От своя страна габровецът не спира да глези смуглата хубавица и броени дни преди Петрова да се качи на самолета с националите, тя летя до Дубай, но не по работа.

Криско реши да я изненада с луксозна ваканция, където двамата се заредиха със слънце за предстоящата зима у нас. Приятелки на стюардесата издават, че Цвети пазарувала из тамошните молове, наравно с арабските принцеси.

Цветелина обожава емирството. Тя е очарована от архитектурата и културата на града. Двамата с Криско се настанили в един от най-тузарските хотели, където за нощувка рапърът брои по няколко хилядарки.   

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !