Дамиано от Монескин се съблича за...

Дамиано - лидерът на станалата култова италианска група...

Гала на българската култура в...

Гала концертът е част от артистичната инициатива на...

Порно звезда рисува Бербатов

отпечатай новината

11.03.2009 10:00 | Видян 7271 пъти | Гласували 1

Порно звезда рисува Бербатов

По нетрадиционен начин е решила да се обясни в любов на Димитър Бербатов, италианската порно актриса Симба. Дни преди гостуването й у нас на еротичното изложение ”Ерос шоу”, екстравагантната мулатка рисува портрет на футболната ни звезда.

”Интересувам се от футбол и любимия ми отбор е Манчестър Юнайтед. Откакто вашият Бербатов играе за тях съм му голяма фенка, дори повече го харесвам от Кристиано Роналдо. Има невероятен поглед, който излъчва невинност, а това силно ме възбужда. Искам да проверя какъв играч е в леглото, спор няма че на терена е много добър”, закачливо коментира горещата Симба пред организаторите на еротичния фестивал.

Италианската сексбомба съжалява, че няма да може да се засече с Бербатов на еротичния фестивал в София, който ще се проведе от 25 до 28 март в зала ”Универсиада”, но се надява, че произведението й заедно с визитната й картичка, ще бъдат предадени на футболиста щом той се прибере в България. ”Не губя надеждата, че един ден ще се срещнем с него. И въобще не ме интересува, че си има приятелка. Ще забрави за нея, когато му покажа каква пантера съм в секса”, без задръжки обяснява италианката.
Палавницата по образование е художник и обича да показва тези умения докато изнася еротичните си представления. Пред софиянци освен, че ще се разголи, ще хване и четката, за да нарисува сексуалните си фантазии. След като научи, че хобито на Бербатов също е рисуването, порно звездата остана очарована и отбеляза: ”Знаех си, че ще намерим още допирни точки. Първата е ясна и я надушвам по погледа му... и той обича секса не по-малко от мен. А рисуването ще ни сплоти още повече!”

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !