Истинският вярващ винаги уважава...

Той е мюсюлманин, който възстановява християнски...

Меги Димчева с премиера на Чудесата в...

„Чудесата в нас“ ще се случат на 6 юни, 19:00 ч., в...

Roger Sanchez на 20 март в София!

отпечатай новината

11.03.2009 13:45 | Видян 2455 пъти | Гласували 1

Roger Sanchez на 20 март в София!

Световноизвестният DJ, притежател на Грами и признат по цял свят за парти икона Роджър Санчез (Roger Sanchez) ще застане зад пулта на Ялта на 20-ти март.

След като миналото лято издаде дългоочакваната гореща компилация Release Yourself Volume 7, осъществи най-успешния си сезон на Pacha Ibiza и спечели номинации за 2 престижни DJ награди, Роджър Санчез обещава отново да разтърси София с наелектризиращ  бийт и затрогващи мелодии. Комбинация, превърнала се в негова запазена марка и изстреляла в орбита кариерата му, която не признава гравитацията.

„Най-важното за мен е да усещам хората на дансинга. Винаги се опитвам да се докосна до емоциите им и да изградя връзка с тях, за да  мога да споделя с всички това, което ме вълнува. Силната ми връзка с феновете и тяхната отдаденост ми позволяват истински да се разгърна.” – споделя Роджър Санчез.

Българските ценители на електронния звук ще чуят и най-новия му сингъл, който излезе през октомври "Bang That Box" с участието на Тери Би – поредното предизвикателство към световната клубна сцена. 

Билетите за разтърсващото парти на Роджър Санчез се продават на цена от 20 лева в мрежите на  Еventim и Ticketstream, като и на Белия бар в Ялта.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !