Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Целувка между Дейвид Бекъм и дъщеря му разгневи интернет

отпечатай новината

29.11.2018 15:44 | Видян 1903 пъти

Целувка между Дейвид Бекъм и дъщеря му разгневи интернет

Целувка на Дейвид Бекъм и дъщеричката му разгневи интернет. Преди няколко дни той сподели в Instagram, че кара кънки с момиченцето в Лондон. Фотосът, който той качи обаче, бе възприет като отвратителен от голяма част от последователите му.

Снимката показва как бившият футболист целува 7-годишната Харпър плътно по устните.

„Тя е твоя дъщеря. Защо я целуваш по устните? Тази целувка е за жена, а не за дете“, пише някой под кадъра. Следват серия от негативни коментари в стил „така не се прави“.

Много от верните фенове на Бекъм го защитиха за постъпката. „Това е красива снимка на един любящ баща. Защо хората трябва да рушат нещо толкова невинно?“, попита последовател на звездата в социалната мрежа.

Смутен от реакциите, Дейвид отговори на хората, че целува и четирите си деца по устните, като не намира нищо лошо в това. Той уточни, че може би единствено най-големият му син Бруклин, който е на 18, би сметнал това за странно, защото вече е тийнейджър.

Дейвид Бекъм не публикува подобна снимка за първи път. По-рано тази година, по време на сафари в Танзания, той отново бе документирал целувка между него и Харпър, която сподели в социалните мрежи.

Източник: tialoto.bg
Снимка: Instagram

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !