Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Сдружение Маринела спечели наградата Златно сърце

отпечатай новината

05.12.2018 12:03 | Видян 1444 пъти

Сдружение Маринела спечели наградата Златно сърце

На 4 Декември 2018г. в хотел Хилтън се проведе петото издание на Годишните награди за благотворителност и корпоративна социална отговорност на списание Business Lady.

Сдружение Маринела спечели отличието Подкрепа на таланти и хора в неравностойно положение в категория: НПО В ДЕЙСТВИЕ.

Директорът на сдружението, Ангелина Ангелова благодари за получената награда и изрази своята признателност към журито:

„Тази награда е изключително висока оценка за нашата работа през изминалата година. Екипът на хотел Marinela Sofia и сдружение Маринела, в партньорство успяха да осъществят събитие историческо по рода си, а именно България да бъде домакин за първи път на финалът на VIII-то световно отборно първенство по шахмат за незрящи и слабовиждащи се. Само по себе си събитието значи много за българската общесвеност. Благодаря на бизнесдамата Маринела Арабаджиева, която повярва в проекта и осигури този огромен ресурс.”

Наградите Златно сърце имат за цел да възнаградят морално усилията на онези компании и отделни личности, които са допринесли най-много чрез средства и отделено време за дадена кауза.

Те бяха присъдени за инициирани, реализирани и/или подкрепени обществено значими кампании и социални проекти в различни каузи, сред които - Подкрепа на беззащитните, НПО в действие, Зелена планета, Спортни инициативи, Културни проекти, Корпоративен гражданин, Устойчиво развитие, Информационни кампании за превенция и устойчивост, Медиите и социалните каузи, Здравеопазване и здравни инициативи и Цялостна социално отговорна политика.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !