Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Извадиха Ласкин от комата

отпечатай новината

04.01.2019 16:34 | Видян 3683 пъти

 Извадиха Ласкин от комата

Здравословното състояние на актьора Иван Ласкин се подобрява и той вече е изведен от изкуствената кома, твърди „България днес“. Макар официално да няма никаква информация за състоянието му.

Цялото му семейство е в готовност да дари кръв и каквото е нужно, за да се възстанови той. Братята на Ласкин – Светослав и Евгени, също постоянно държат връзка с докторите от ВМА и жената на Иван – Александра. Майка му също му вдъхва кураж.

„Донор ще се намери. Вече има хора, които са готови да дадат част от черния си дроб за него – познати и непознати. Тялото му само трябва да се пребори с интоксикацията, за което ще му трябва и доста силен дух“, споделили близки до Алекс Сърчаджиева. Тя все още се държи и дори не позволява на колеги да говорят за състоянието на Ласкин пред дъщеря ѝ София.

Притеснена за състоянието на баща си е и първата дъщеря на актьора – Люба.

Близките на Иван Ласкин са категорични, че основно за влошаването на състоянието му бил фактът, че две седмици преди да влезе в болницата, той понесе голяма загуба – след кратко боледуване почина баща му Славчо.

„Аз съм оптимист и смятам, че Иван ще се оправи. Разговаряхме доста пъти, докато лежеше в „Пирогов“. Вдъхнах му сили и кураж да се бори, по мъжки, смятам, че нещата ще се оправят“, сподели шефът на артистите Христо Мутафчиев, който е от най-близките приятели на актьора.

„Иван е силен човек и вярвам, че ще се пребори. Всички стискаме палци и се молим за него. Има положителна нотка в неговото състояние и искрено се надявам той да бъде скоро на крака. Не мога да казвам неща с категоричност, а само намеквам за добрия изход. Но не е толкова страшно положението, колкото изглежда“, заяви Катето Евро.
 

Източник: tialoto.bg
Снимка: Facebook

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !