Първо правило на българската...

Първо правило на българската политика: едно е да не...

Шеф Виктор Ангелов напусна Hell's...

Шеф Виктор Ангелов напусна Hell’s Kitchen....

Лара Фабиан празнува 50 у нас

отпечатай новината

09.01.2019 14:18 | Видян 906 пъти

Лара Фабиан празнува 50 у нас

Най-успешната белгийска певица на всички времена Лара Фабиан се завръща в България в края на годината. Тя избра София за спирка от световното си турне „50“, с което ще отбележи цялата си кариера и личния си юбилей. Шоуто с най-големите й хитове ще е на 16 декември в зала „Арена Армеец“.

Това посещение на звездата ще бъде наистина различно, обещават организаторите от „София Мюзик ентърпрайсиз“. За това и най-голямата зала у нас ще е с ограничен капацитет и ще се използват само седящи места. Максимум 6000 души ще могат да си закупят билети, които са на цени между 50 и 120 лв и влизат в продажба от утре, за да станат част от шоуто и на живо.

Световната обиколка на Фабиан ще започне в края на 2019-та и ще продължи през 2020-та, а на концертите ще прозвучат песните емблеми „Je T’aime“, „Je suis Malade“ и „Adagio“, както и парчета от предстоящия й нов албум “Papillon”, който ще е на пазара през февруари.

Първият сингъл от четиринайстия по ред студиен албум на звездата, и десетият на френски език, е вече факт. Видеото към песента, дала и име на тавата, излезе през октомври 2018-та и събра над 1 милион гледания само за няколко седмици.

С над 20 милиона продадени албума по света, Лара Фабиан е най-успешната белгийска певица на всички времена. Тя е носителка на редица отличия, сред които два пъти „Световна музикална награда“ за най-продаван бенелюкски изпълнител, награда Felix за „Най-добър женски изпълнител“ и френската награда Victoires de la Musique.

Източник: Monitor

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !