Кралицата отне Sussex Royal от Хари и...

Принц Хари и Мегaн Маркъл ще трябва да се откажат от...

Дарин и Деян Ангелови отново на една...

Близнаците Дарин и Деян Ангелови, които са трето...

Бременната Меган с повече отговорности и с още по-голямо коремче

отпечатай новината

11.01.2019 13:37 | Видян 1049 пъти

Бременната Меган с повече отговорности и с още по-голямо коремче

Меган, херцогинята на Съсекс, се сдобива с все по-значима роля в британското кралско семейство - четири организации минават под неин патронаж, включително и Британския национален театър.

Междувременно Меган Маркъл посети Smart Works - организация, подпомагаща безработни жени да си намерят работа, като им помага да повдигнат самочувствието си и да изглеждат добре.

Меган даде своите съвети по стил, за да окаже подкрепа на жените в нужда.

Херцогинята носеше палто Oscar de la Renta в модерното бежаво и черна рокля, която подчертаваше корема ѝ.

Подобна визия тя бе избрала и по време на посещението си с принц Хари в Австралия, скоро след като обявиха новината, че херцогинята е в очакване на първото си дете.

Дворецът Кенсингтън съобщи в четвъртък, че Меган ще поеме патронажа на Националния театър и на Асоциацията на университетите от Общността на нациите - две престижни функции, които десетилетия наред са били изпълнявани от кралица Елизабет II, предадоха Асошиейтед прес и Ройтерс.

Дворецът заяви, че кралицата е делегирала на херцогинята на Съсекс покровителството на Националния театър и на университетската асоциация.

Освен тях, Меган поема патронажа и на две благотворителни дружества - Смарт уъркс - организация, подпомагаща жени в неравностойно положение за придобиване на работа - и фондацията Мейхю, която действа в Лондон и в международен план.

Меган и нейният съпруг - принц Хари - очакват своето първо дете през пролетта.

Източник: Дир

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !