Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Война за Ивайла в къщата на ВИП Брадър

отпечатай новината

16.03.2009 14:10 | Видян 21980 пъти | Гласували 2

Война за Ивайла в къщата на ВИП Брадър

Голяма драма се очертава да се развива в къщата на ВИП Брадър от днес. Довечера стартира шоуто за знаменитости, което този път има благотворителен характер.
На тайно парти в петък вечер в клуб Ялта са били събрани съквартирантите от третата реколта на шоуто за знаменитости. Там и те самите са се видели за първи път в новите си роли. Някои са използвали случая и да се запознаят.

Имената на повечето бяха разкрити първо от списание СЛАВА в актуалния му брой, който още е по сергиите. 19 минути пък направи удар миналата седмица със самоличността на доайена в групата – издаде тайната, че в тв къщата влиза Милко Калайджиев. Мустакатият южняк сам си призна.

Тези, които влизат са два типа – по групи и отделно. Най-многочислена е трупата на Софи Маринова. Тя вкарва със себе си своя неосъществен съпруг Дачо и дуетната си половинка Устата. Аня Пенчева също влиза с минигрупа - за да лансира щерка си от тв журналиста Сашо Диков, която вече се пробва за актриса, тя вкарва и Пипи в къщата. Очаква се между двете и друг дамски дует – Ивайла и Божидара Бакалови да прехвърчат искри.
Аня показа и при предното си участие в подобно шоу – Дансинг старс, че не понася млади и амбициозни красавици. Легендарна беше враждата й с изгрялата в предаването на същите продуценти звезда Виолета Марковска.

Карето дами вероятно ще постави разделителна линия между мъжете в къщата, изкушени и от двата лагера. В ролята на миротворка между тях ще се изявява кротката Гала, а Мария Гроздева ще се опитва да ги сдобрява на по чашка.
Не е ясно кои ще бъдат двамата капитани, които ще си избират отбори за предстоящите в Брадъра кални и други борби. В неформалния тим на Ивайла обаче със сигурност се очаква да влязат бившият депутат Емил Кошлуков, който много си пада по лъскави мацки, споменатият вече Милко Калайджиев, бунтарят тежка категория Ицо Хазарта. Негова опозиция пък най-вероятно щял да бъде режисьорът Андрей Слабаков – също бунтар, но от друго поколение. Сред зрителските фаворити е много възможно да бъдел и Део.
В къщата ще има влезли и извън старта. Сред тях ще бъде социалният министър Емилия Масларова, която открай време обича светлините на прожекторите.

Без камери в банята и тоалетната

Онези, които са мечтали да се насладят на пищните форми на Аня Пенчева или на изваяното тяло на Ивайла Бакалова, поне по първоначалния сценарий няма да могат да останат задоволени. Не се предвижда излъчване на кадри от банята и тоалетната. А те са много вълнуващи за публиката. Още се помни как в първия сезон на ВИП Брадър Галя от Каризма изхаби топлата вода на цялата къща с обяснението: “И аз да се изкъпя веднъж на две седмици, и става скандал”.
За първи път в историята на Брадърите няма да има директен 24-часов канал. Причината е в спирането на Нова плюс от новите собственици на телевизията. Досега нонстоп погледа върху живота на знаменитостите беше любимото занимание на отявлените фенове на предаването.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !