Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Лили Семкова от Фермата и Ния Петрова от Гласът на България ще пеят с D2

отпечатай новината

21.01.2019 13:05 | Видян 1472 пъти

Лили Семкова от Фермата и Ния Петрова от Гласът на България ще пеят с D2

D2 обявиха специалните гост звезди, които ще пеят заедно с тях на сцената в столичния Sofia Live Club на 26 януари. Славеят на Фермата – гласовитата Лилия Семкова ще представи заедно с Дидо и двама родопски гайдари микс между хита на D2 Сто години, и една от най-любимите народни песни -  Дельо хайдутин.

Другият специален гост, който ще пее заедно с D2 в SofiaLiveClub, е Ния Петрова - победителка в Гласът на България. Една звездна вечер на разнообразни музикални изпълнения очаква феновете по време на ексклузивния концерт на 26 януари.

D2 ще представят ударен лайв с най-добрите парчета на групата, както и с новия си сингъл и видео, озаглавени Марс. Марс е по музика и аранжимент на D2, a текстът е създаден от Руши Видинлиев, с когото групата работи и по предишния си сингъл Егоист.

Песента е записана през лятото на 2018 г., а клипът е заснет, малко след като вокалистът на D2 стана победител в шоуто. Веднага след официалната премиера на Марс, D2 стартират и национално клубно турне в повече от двайсет български града.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !