Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Брайън Сингър прибира $40 милиона от Бохемска рапсодия

отпечатай новината

31.01.2019 13:57 | Видян 1489 пъти

Брайън Сингър прибира $40 милиона от Бохемска рапсодия

Приблизително 40 милиона долара – толкова се очаква да получи общо Брайън Сингър за участието си в режисирането на блокбъстъра „Бохемска рапсодия“.

Биографичното заглавие за Фреди Меркюри и Queen реализира над $800 млн печалби от световния боксофис. Предвид, че Сингър е сочен като единствен режисьор на филма в официалните документи, именно той прибира и т.нар. „бонуси“ от генерираните приходи от продажбата на билети.

Как функционира традиционно системата? Режисьорът получава предварително даден хонорар, след което в зависимост от договорките с продуцентите, може да получава финансови инжекции, след като печалбите от филма му надвишат изразходения за него бюджет.

Конкретната сума, която Сингър е прибрал за „Бохемска рапсодия“ не е ясна, но според два „запознати източника“ на The Hollywood Reporter, сметката на режисьора ще набъбне с общо 40 милиона именно заради спечелилата „Златен глобус“ лента. Междувременно за продуцентите от 20th Century Fox това сякаш идва като изненада и те вече се съветват с адвокатите си относно печалбите на Сингър.

Причината – той беше уволнен по време на снимките на продукцията, заради регулярно отсъствие от сета. Неговото място две седмици преди края на процеса на терен зае Декстър Флечър, но той така и не бе отбелязан във финалните надписи на „Бохемска рапсодия“.

Припомняме, че към репутацията на Сингър се срива дори повече, след като четирима мъже го обвиниха в сексуален тормоз в разследване на The Atlantic. Скоро след това Ави Лернер, основател на Millenium Films, които ще дирижират следващото заглавие на кинодееца - „Червената Соня“, разпространи свое изявление, в което обяснява, че до промени в хората зад камера към момента няма да се стига.

Мнозина обаче скочиха срещу репликите на Лернер за това, че откритията на изданието, свързани със сексуалното посегателство, са „раздухвани фалшиви новини“. Това провокира продуцента да направи ново изказване. В него той обясни, че думите са всъщност на специалиста по кризисен пиар Хауард Брагман.

Самият Лернер не бил чел изявлението, но одобрил общото становище, че ще продължи да работи със Сингър. „Не смятам, че това са „раздухвани фалшиви новини“, но се чувствам комфортно след взетото решение“, каза 71-годишният продуцент.



автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !