Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Дворецът публикува нова снимка от ЧРД...

Принц Луи празнува шестия си рожден ден днес и нова...

Германски съд: Наоми Кембъл не заслужава петцифрен хонорар за 20-минутна поява

отпечатай новината

13.02.2019 14:11 | Видян 1476 пъти

Германски съд: Наоми Кембъл не заслужава петцифрен хонорар за 20-минутна поява

Британският супермодел Наоми Кембъл може да ходи на бал, но не и срещу петцифрена сума - това гласи постановлението на съд в Германия.

Кембъл украсява с присъствието си бал в операта Земпер в град Дрезден през 2015 г. По-късно нейният агент иска 55 930 евро за кратката ѝ поява на бляскавото събитие, припомня ДПА, цитирана от БТА.

Сега върховният съд е постановил, че организаторите не дължат заплащане на Наоми Кембъл, която остава на бала едва няколко минути, получава награда и се оттегля.

Според местен вестник организаторите първоначално са предложили на Кембъл 47 000 евро за четиричасово присъствие. Супермоделът обаче остава на бала едва 20 минути, заради което ѝ е предложена сумата от 25 000 евро. В отговор агентът ѝ иска 55 930 евро.

Впоследствие местен съд постановява, че организаторите не трябва да плащат нито цент на звездата - решение, подкрепено и на сегашната инстанция.

От Земпер отбелязват, че това е първият път в историята на операта, в който се стига до съд, както и че ще продължат и занапред да се отнасят със звездите с почтеност и справедливост.

Източник: Дир

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !