НАЙ-НОВИ
Пияни войници, хванати да правят секс...
Двама пияни войници бяха хванати да правят секс в...
Гимназисти от общ. Велинград се...
Учениците от СУ Методий Драгинов, с. Драгиново (община...
MasterChef България се завръща с петото си издание
19.02.2019 13:36 | Видян 1280 пъти
Кулинарното шоу на добрия вкус ще се фокусира върху темата за националната ни кухня, но тя ще бъде преоткрита и представена по модерен и креативен начин.
Звездното жури в състав Chef Андре Токев, Chef Петър Михалчев и Chef Силвена Роу ще развият връзката между храната, хората и културата в компанията на интересни и различни хоби-готвачи, които са готови да покажат качества и креативност по пътя към престижната титла и голямата награда от 100 000 лева.
Зрителите ще видят в MasterChef 5 разнообразни хоби-готвачи - българи живели в чужбина и чужденци, които живеят в България. Включването на първата дама в състава на журито, ще придаде още повече колорит и емоционалност в кухнята, благодарение на нейния международен опит и практика.
Пред бТВ, Роу признва, че започва и завършва своя ден в кухнята. "Имам много стриктен ритуал относно закуската, но и относно всичко съм много стриктна. Вярвам в ритуалите и много обичам хубавите и добрите навици. Закуската ми винаги е свързана с един много висок енергиен заряд. Не обичам тежки закуски, много рядко ям яйца.
Почти веганка съм и по принцип избягвам млечни продукти. Избягвам захар на 100%. Много чета и много се интересувам от силата на така наречените суперхрани.
Има два вида супер храни, едните са такива като сладкия картоф, спанака, кейла, авокадото, киселото зеле, но другата супер храна е много, много по-силна, много по-властна и променя някои генетични елементи от нашия живот. Това са суперхраните на древните ацтеки – асаито, асаи пудра, мачата, макуито, което друг вид боровинка", сподели топ готвачът.
свързани новини
коментари
- коментари
- напиши коментар
- изпрати на приятел
- гласувай
Няма коментари към тази новина !