Плановете на Кейт и Уилям за таен...

Принц Уилям и Кейт Мидълтън кроят изненадващи планове да...

Призовавам кмета Терзиев да направи 2...

"Внасям писмено предложение в СО" Призивът на...

Емилия и Башур се настаняват в швейцарския палат на Младен Мутафчийски

отпечатай новината

22.02.2019 14:30 | Видян 3344 пъти

Емилия и Башур се настаняват в швейцарския палат на Младен Мутафчийски

Фолк певицата Емилия съвсем скоро може да се настани в помпозния швейцарски палат на покойния оръжеен търговец Младен Мутафчийски на брега на Женевското езеро.

Съпругът на чалга звездата – бизнесменът със сирийска жилка Жорж Башур, води активни преговори с жената до Мутафчийски Бойка Стоянова за покупката на престижния имот.

Неотдавна Башур и Емилия са пътували до Женева, за да направят оглед на къщата, разкриват посветени. Фолкзвездата е останала очарована от имота и вече гради планове за ремонт по свой вкус. Цената, която ще плати възлюбеният й, е конфиденциална, но имотни брокери твърдят, че сделката ще е за милиони евро.

„Имот на брега на Женевското езеро не може да се намери за по-малко от 5 милиона евро. Преди няколко години банковият аферист Цветан Василев брои 22 милиона швейцарски франка за подобна къща, в която живееше съпругата му Антоанета“, коментира брокер на луксозни имоти, писа „Уикенд“.

Оръжейният и туристически бос Младен Мутафчийски издъхна внезапно през ноември 2013 г. след кратко боледуване и остави наследство от близо 500 милиона лева, за което възникна спор между законната му съпруга Ели Гюлева и дамата, с която баровецът прекара последните 20 години от живота си – Бойка Стоянова.


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !