Определиха “Съседите” за най-голямото...

“Най-голямото откритие беше малък павилион, на брега...

Ясни са финалистите в конкурса Пролет`24

Известни са финалистите в Конкурса за нова българска...

Фандъкова и Ангелкова на Виенския бал в хотел Маринела

отпечатай новината

25.02.2019 14:15 | Видян 2228 пъти

Фандъкова и Ангелкова на Виенския бал в хотел Маринела

Над 350 гости дойдоха на 19-тото издание на Виенския бал в зала София на хотел Маринела.

Благотворителното събитие всяка година събира дипломати и светски личности под патронажа на посланика на Австрия у нас,Нейно превъзходителство Андреа Вике.

Кметът на София-Йорданка Фандъкова,като домакин на бала, беше посрещната от генералният мениджър на хотел Маринела - Деян Дянков. Специално за събитието пристигнаха шеф готвач - Готфрид Ганстерер и танц майсторът Ади Лозанчич. Прочутият готвач очарова гостите с изискани блюда, а в полунощ всички танцуваха кадрил под ръководството на танц майстора.

Валсовете са музикалното послание на Виена в над 30 столици по света, които посвещават една вечер в годината на австрийските класици. По традиция първият танц е на дебютантите-тази година това бяха Ния и Георги. Те откриха Виенския бал с много грация и елегантно изпълнение.

В зала София на хотел Маринела звездите от Музикалния театър, балетистите от Операта на Стара Загора и танцьорите от Вая денс студио режисирани под ръководството на проф. Румен Нейков омаяха гостите. С набраните средства от вечерта ще бъдат подпомогнати Университетска болница по ортопедия в София проф.Б.Бойчев и сдружение Асоциация Аутизъм.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !