Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Нора Караиванова ще става майка

отпечатай новината

08.03.2019 16:30 | Видян 1414 пъти

Нора Караиванова ще става майка

Нора Караиванова ще става майка. В момента певицата е в шестия месец и няма търпение да прегърне детенцето си. Щастливата новина съобщи самата тя пред Нова тв.

"Толкова ми е странно, че не може да ми излезе естествено от устата да го кажа: Бременна съм", каза тя.

Изпълнителката, чийто кариера тръгна от музикалния формат Music Idol, коментира, че отдавна мислела за дете, а и родители й настоявали да ги дари с внуче. Въпреки това обаче тя не планувала бременността си и се изненадала, когато разбрала, че е заченала.

Нора сподели, че едва в петия месец разбрала, че ще става майка. Причината е, че по-рано имала хормонални проблеми и доста стрес, поради които мислела, че те са причината за липсващия цикъл. Когато се решила да отиде на преглед, докторът я зарадвал с хубавата новина.

"И той каза: охоо, ама ти си бременна. Изпаднах в супер шок. Духът ми се отдели от тялото и през цялото време го гледах като филм", спомня си тя.

"Предразположена съм чисто физически да пълнея, да съм по-пищна. Напоследък не следях храненето си и ядях каквото ми падне и си мислех, че се дължи на това", каза още певицата.

Нора Караиванова не пожела да коментира кой е бащата на детето.

tialoto

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !