Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Бахаров нападнал Рая заради изневяра с Пърсивал?

отпечатай новината

13.03.2019 16:58 | Видян 2393 пъти

Бахаров нападнал Рая заради изневяра с Пърсивал?

Явор Бахаров е скубал и блъскал приятелката си Рая Пеева заради подозрения в изневяра с Пърсивал Петров. Това твърдят пред Галерия източници, пожелали анонимност. По думите им Бахаров и Рая са били скарани в продължение на седмица, тъй като Явор постоянно й вдигал скандали заради въпросното момче.

В нощта на 3 март актьорът случайно среща Рая заедно с Пърсивал и побеснява. „Какво правиш тука, бе?! Ще те убия! Майка ти ще *ба“, крещи Бахаров срещу Петров. Звездата от Стъклен дом започва да го блъска и Рая се намесва. Явор започва да я дърпа за косата, а актрисата крещи истерично, когато случаен минувач се опитва да ги разтърве и се обажда в полицията. В този момент Пеева си тръгва, за да избегне срещата с униформените.

Афектиран, Бахаров налита и на тях, като отказва да предостави документ за самоличност. „Какви сте вие, че ще ви дам документ?!“, нагло им отвръща актьорът. Полицаите го задържат и Явор е осъден по бързата процедура на пробация.

Това е накратко историята, която разбуни духовете в актьорските среди миналата седмица. След инцидента както Бахаров, така и Рая отрекоха да е имало насилие срещу нея. „Някои медии с или без желание комбинират и преувеличават факти. Случката е силно преувеличена и не отговаря на истината. Не е имало насилие над жена, нито пък към полицейски служител, това е доказан факт! В навечерието на 8 март, както и в последните 3 години, ние сме заедно, обичаме се, обичайте се и вие“, написа актрисата в социалната мрежа.

Близки до Рая обаче имат друга версия. По думите им двамата с Бахаров редовно се карат и бият, а през последните месеци имали проблеми заради ревността на Явор. Актьорът подозирал, че гаджето му кръшка с близък приятел – Пърсивал Петров.

Преди около 2 седмици Бахаров видял в телефона на Рая подозрителен чат с въпросното момче и след поредния скандал, двамата се разделили. „За 3 години са късали поне 30 пъти и вече никой не приема караниците им насериозно. И двамата са много темпераментни“, клатят глава в актьорските среди.

За да му направи напук, на 3 март Рая решила да излезе на по бира с Пърсивал и дори се тагнала чрез популярно приложение. Така се стигнало и до разправията, а само няколко часа по-късно Пеева и Бахаров се сдобрили и отново се обичали.

Всъщност подобни инциденти е имало и с други бивши гаджета на актьора. Негови колеги от театъра коментират, че редовно налитал на бой и на предишните си приятелки. Именно затова се разделил и с голямата си любов Луиза Григорова. Неотдавна актрисата сама призна, че връзката им с Бахаров била разрушителна. „Биехме се постоянно, замервахме се с чаши по заведенията“, разказа Луиза, която накрая не издържала на агресивното му поведение.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !