Райна си показа сочното дупе

Райна заголи сочно дупе и нажежи страстите до червено...

Майката на Камата стана рокерка

Леля Пенка, майката на фурболната легенда Христо...

Наум Шопов – младши: Не бях подготвен за Откраднат живот

отпечатай новината

18.03.2019 13:02 | Видян 809 пъти

Наум Шопов – младши: Не бях подготвен за Откраднат живот

Актьорът Наум Шопов-младши разказа за живота си на екрана и извън него в предаването Събуди се по Нова ТВ.
„Нищо в моя живот не върви по план. Казвам го в най-добрия смисъл. Когато бях в пубертета и преди това, винаги съм смятал, че ще стана актьор.

След това плановете ми рязко се промениха и реших, че не желая да имам нищо общо с актьорската професия и искам да бъда само лекар. Усещах, че актьорската кариера не може да ме удовлетвори в дългосрочен план. В университета обаче се случи така, че отново се завърнах към актьорската професия и сега се занимавам с нея успоредно с медицината”, сподели Наум Шопов – Младши пред Мариян Станков – Мон Дьо в „Събуди се”.

„Най-голямото клише за мен е да ме определят като династичен актьор и да ме питат как се чувствам в сянката на своите предци. Определението секссимвол не ме изнервя, но ми е изключително смешно. Това е другото ми любимо клише. За мен терминът секссимвол е бил актуален през 1970 и 1980 година. В момента такова определение ми се струва малко смешно”, разказа звездата от най-успешния български медицински сериал „Откраднат живот”.

„По никакъв начин не бях подготвен за влизането ми в сериала „Откраднат живот”. Бяха водени разговори, аз се дърпах, защото не бях много сигурен, че искам да се включа. Така се случи, че вечерта в 7.00 ч. подписах договора, а на следващата сутрин в 7.00 ч. трябваше да съм на терен за снимки на първата ми сцена. Бях страшно притеснен. Аз съм много притеснителен по природа. Изпитвах притеснение, защото смятах, че не съм достатъчно подготвен и няма да оправдая очакванията, които имаха към мен. Усещах лицето си все едно имам маска на него и нямам мимики. След като приключих първите сцени, се чудех какво да направя, за да се измъкна от сериала.", разкри Наум Шопов.

„Родителите ми много ме подкрепяха, защото виждаха в каква тиха истерия и безпомощност съм изпаднал. Сега вече, когато навлязох в нещата и не се притеснявам толкова пред камера, дискутираме конкретни сцени и как би било по-добре да изиграя някоя реакция", разказа актьорът.

„Аз съм много самокритичен човек. Може да се тълкува като положително качество, но понякога, ако много се вглъбяваш в това нещо и се самоанализираш повече, отколкото трябва, това те спира, а не ти помага", сподели Наум Шопов.
Не пропускайте „Откраднат живот: Любовта лекува” от вторник до четвъртък от 20.00 ч. по Нова ТВ.


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !