Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Гринго и Преслава вдигат наздравици, Софи се гримира цял следобед

отпечатай новината

25.03.2019 12:26 | Видян 2080 пъти

Гринго и Преслава вдигат наздравици, Софи се гримира цял следобед

Часове преди един от най-щурите светски купони на годината – сватбата на певицата Софи Маринова и любимия й Гринго, течше трескава подготовка както в лагера на булката, така и в този на младоженеца.

Докато кумата Преслава и съпругът на ромската перла (двамата вече официално са съпрузи, след като подписаха в гражданското на 5 февруари) лееха шампанско под звуците на хитовете на булката, самата тя се готвеше усилено за голямата вечер.

Цял следобед стоически Софи се бе отдала на професионалните грижи на гримьорите Мис Бони и Джулия Ангелова и неговия екип. Изпълнителката на „Стари рани“ чинно следваше всички заръки на професионалистите и мирно седяла на стола, облечена в ефирна розова рокля на точки.

След като получи перфектната визия и прическа, два часа преди да се появи в целия си блясък в ресторанта и да посрещне гостите, Маринова облякла и булчинската рокля, дело на нейната приятелка и шаферка – дизайнера София Борисова. Тоалетът бил в класическо бяло, с много дантела и камъни в горната част и голяма пола и шлейф. Певицата не се лишила и от воал, който комбинирала с обеци и маникюр в бяло и синьо – цветовете на тържеството.

Организацията по сватбата явно е била като в казарма и всичко е било безупречно подредено, защото както кумата Преслава, така и екипът на Софи и гримьорът Мис Бони минута по минута пускаха снимки от подготовката на събитието в социалните мрежи.

Източник: Monitor
Снимка: Инстаграм

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !