Сините в Hell's Kitchen загубиха...

Славейко, един от най-опитните готвачи в отбора на...

Притежавам ведър, слънчев и сговорчив...

Притежавам ведър, слънчев и сговорчив характер. Не го...

Гринго командва Софка след сватбата

отпечатай новината

26.03.2019 09:17 | Видян 2181 пъти

Гринго командва Софка след сватбата

Сватбата на Софи Маринова и любимия й Тодор Давидов-Гринго, която бе по-чакана у нас и от тази на Меган Маркъл и принц Хари, вече се състоя. От традиционните ритуали стана ясно едно – младоженецът ще командва в семейството.

Той успя да отчупи доста по-голяма част от питката.

В списъка с гости на най-щурия купон на годината фигурираха добре познати имена от поп-фолка, сред които Глория, Тони Дачева, Тони Стораро, Константин и Бони. Те не пропуснаха да отправят музикален поздрав към присъстващите, а Софка и кумата й Преслава запяха и дуетно Народната певица Славка Калчева, яката дупара на БГ попа Гери-Никол и диджей Теди Джорджо също вдигаха наздравици за новото семейство.

На терен присъстваха още тв продуцентът Маги Халваджиян, водещите на „Като две капки вода“ Димитър Рачков и Васил Василев-Зуека, както и режисьорът Люси Иларионов.

Изпълнителката на „Стари рани“ заложи на пищна бяла рокля със сини детайли, дело на дизйнерката София Борисова, която беше и шаферка на сватбата. Смокингът на Гринго също беше със сини ревери. В подобен нюанс бяха и роклите на шаферките на ромската перла.

Лоренцо пък се появи с чисто бял костюм, докато кумовете бяха в черно. Към края на вечерта булката облече втори тоалет - отново бяла рокля, но по-семпла от първата.

Младоженците изпълниха всички ритуали, които традицията повелява. Според поверието, менчето, което Софи ритна, показа, че първата им рожба ще е момче. Минути преди това майката на булката – Мария, обаче публично си пожела следващата година да гледа внучка.

Първото „Горчиво“, Софи и Гринго чуха от кумата си Преслава под звуците на Травиата, след като отпиха от червеното вино на бащата на певицата – Марин.

Феновете на Софка станаха част от събитието, благодарение на Преслава. Звездата на „Пайнер“ заля социалните мрежи със снимки от сватбеното тържество, като дори качи клипове от взимането на булката, извеждането на кумовете и т. н. Младоженците и кумовете пуснаха в небето четири бели гълъба като символ на тяхната вечна любов.

Маринова обаче е неуморна. Вместо да се отдаде на булчински трепети, ден преди сватбата си тя бе на работното място и весели до зори посетителите на голям столичен клуб. На участието й в неделя вечер се присъедини и Лоренцо, които вече направи първите си успешни крачки в поп-фолка.

Освен че двамата изпълниха дует, тийнейджърът поздрави присъстващите със самостоятелните си парчета „Инстаграм“ и „Бебе“. Управителят на заведението изненада младоженците с торта-подарък с две сърца, ангел-пазител и надпис: „Бъдете вечно влюбени, Софи и Гринго“.

Припомняме, че Маринова стана Давидова още на 5 февруари. Тогава в тесен семеен кръг влюбените подписаха брачното си свидетелство.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !