Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Опра и Дженифър Анистън ще борят сексизма в стрийминг портала на Apple

отпечатай новината

01.04.2019 13:08 | Видян 1473 пъти

Опра и Дженифър Анистън ще борят сексизма в стрийминг портала на Apple

С няколко продукции, борещи стереотипа за динамиката между половете на работното място, ще заработи стрийминг платформата Apple Tv+.

Порталът, с който технологичният гигант ще влезе в пряка конкуренция с Netflix, Hulu и Amazon Prime Video ще заработи официално наесен, а с реализирането на първите проекти, които ще гъделичкат любопитството на зрителите, се заемат звезди от ранга на Опра Уинфри, Дженифър Анистън, Рийз Уидърспуун, Стивън Спилбърг, Джейсън Момоа и много други.

Две продукции и един „клуб на книгата“ ще развива носителката на „Еми“ Опра. Телевизионната водеща сключи многогодишен договор с Apple през 2018 г., в рамките на който ще развие два документални филма, единият от които ще се фокусира върху насилието над жени на работното място.

С подобна тематика ще бъде и подготвяният от звездното дуо Анистън-Уидърспуун сериал. Те ще играят и пред камерата за „Сутрешното шоу“ (The Morning Show), в което с участие ще се разпише и комикът Стивън Карел.

През призмата на тези недоспали и пренаситени с адреналин хора ще погледнем към истинските отношения между мъжете и жените на работното място обясни по време на специално събитие за анонсирането на Apple Tv+ Анистън.

С близо 100 милиона потребители се очаква да стартира платформата, макар конкретна дата за това все още да не е дадена. Причината за това, според експерти е, че тя ще се възползва от изградената вече популярност на бранда.

За сравнение, Netflix достигна до своя 140-милионен потребител едва след няколко години дейност. Apple Tv+ се очаква да привлича зрители от 100 държави. Въпреки това съдържанието й е насочено единствено към американските телеманиаци, като към момента в бюджета на портала не е предвидено перо за местна (европейска, азиатска и т.н.) продукция по примера на Netflix, например.

Източник: Monitor

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !