Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Бритни сама се записа в клиника за психическо здраве

отпечатай новината

04.04.2019 14:50 | Видян 1455 пъти

Бритни сама се записа в клиника за психическо здраве

Поп принцесата Бритни Спиърс за пореден път ще лекува психическото си здраве в клиника. Звездата била в тежка емоционална криза покрай влошаващото се здраве на баща ѝ и спешно е потърсила професионална помощ.

„Бритни трудно се справя със ситуацията покрай влошаващото се здраве на баща ѝ. Тя не пие и не взима наркотици, но емоционално е много зле. Тя се опита да се дистанцира от всичко, за да се самолекува, но нещата се влошиха“, разкри близък до певицата пред Page Six.

Спиърс има много силна връзка с татко си и неведнъж е казвала, че той е нейна „опора в живота“. Бритни е постъпила в клиниката преди седмица и се предполага, че ще остане за период в рамките на месец, добавя TMZ.

Джейми Спиърс бе диагностициран с рак на дебелото черво миналия ноември и оттогава болестта му само се влошава. Той вече премина няколко операции, но положението не изглежда обнадеждаващо.

Джейми е основен съветник и наставник на поп иконата от 2008 г., когато тя изпадна в тежка психическа криза и се оказа, че има биполярно разстройство.

Певицата е отложила концертите си в Лас Вегас, докато се лекува.

tialoto

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !