Италианска пролет: Фото на деня

Италианска пролет: Фото на деня

Ето го зетя на Стоичков

Новият зет на футболната легенда Христо Стоичков е...

Тормозели Ед Шийрън в училище

отпечатай новината

05.04.2019 14:42 | Видян 1239 пъти

Тормозели Ед Шийрън в училище

Ед Шийрън заяви, че когато е бил малък, хората му се подигравали заради странния външен вид. Съучениците му отправяли нападки и той плакал всеки ден, в който е бил на училище. Подигравките били най-вече заради рижавата му коса.

"Силно мразех основното училище, плаках всеки ден. Рижав съм, затова постоянно ме обиждаха, още от деня, в който започнах училище. Бях с рижава коса, заеквах и носих очила - малко странен", обясни изпълнителят на "Lego House" по време на интервю заради антирасистка кампания - "Love Music Hate Racism".

Ед се е справял с обидите, като създавал музика и казва, че сега изобщо не го интересува това как изглежда. "Когато пораснах, започнах да се харесвам, винаги съм изглеждал леко чудато. Никога не съм имал много късмет с момичетата и подобни неща", разказа певецът.

Той сподели, че не е бил популярен в училище, защото не го бивало в спорта. А чак като по-възрастен открил, че има музикален талант. Когато е бил в гимназията, Шийрън е започнал да свири на китара и си е намерил банда. Музиката му е вдъхнала увереност.

Снимка: Reuters

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !