Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Братя Диневи разпродават къщите си

отпечатай новината

05.04.2019 15:59 | Видян 2055 пъти

Братя Диневи разпродават къщите си

Строежът на обявената за продан срещу 950 000 евро къща на Динко Динев приключи преди по-малко от 7 години. През есента на 2012 г. по-малкия от братята се нанесе в построената от семейната фирма 3-етажната сграда заедно със семейството си. От наскоро публикуваните обяви за продажба на къщата, става известно, че тя е със застроена площ от 554 квадратни метра и с двор от 182 квадрата.

Голямото предимство на къщата са огромния за мащабите на квартал „Лозенец“ гараж за 4 автомобила, собствен асансьор, агрегат за аварийно електрозаханване, 1000- литров резервор за питейна вода и собствена пожароизвестителна инсталация.

Триетажната къща разполага с 5 спални и 5 бани, а имотът е защитен с масивна ограда, облечена с камък и меден покрив. Всички прозорци в къщата са с противокуршумни стъкла и блиндирани врати, а имотът е опасан с общо 12 видеокамери. Според обявлението на брокера, къщата може да бъде ползвана и за резиденция, консулство, малък хотел или офис.

Къщата на големия брат Йордан Динев, освен по-просторна и нова, е и с много по-добра локация. Имотът е в най-хубавата част на квартал „Лозенец“, до 35-о училище, на ъгъла на улица „Добри Войников“ и булевард „Христо Смирненски“. Четириетажната сграда е завършена окончателно и пусната за експлоатация през декември 2015 г. Големия брат Динев е започнал да се изнася от имота преди около седмица, свидетелстват наблюдателните му комшии.

Обявената за продажба къща е със застроена площ от 713 кв.м., двор от 115 квадрата и с гараж за 2 автомобила. Аристократичната сграда разполага с асансьор, с 8 спални и с 8 бани. Фитнес, сауна, приемна, помещение за охрана, обособена стая за детегледачка и просторна мансарда са сред предимствата на имота.

Приближени до морските хотелиери пък разкриха, че те вече са си подсигурили нови тузарски жилища в центъра на София. Братя Диневи са запазили за себе си последния етаж от новостроящата се 4-етажна резиденция „Лозенец“.

От няколко месеца „Диневи груп“ ударно строи баровската жилищна сграда на площад „Велчова завера“ между Семинарията и Химико- фармацевтичния факултет на Софийския университет. Любопитен детайл е, че парцелът се намира в най-високата част на Стара София. Диневи твърдят, че в сградата са приложени най-новите постижения на световните технологии.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !