Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Млада жена изнасилвала момче под 13 г...

В Англия се проведе съдебен процес срещу жена от Лийдс,...

Dance Academy се пренася във Vip Brother

отпечатай новината

23.03.2009 14:00 | Видян 4504 пъти | Гласували 1

Dance Academy се пренася във Vip Brother

От утре танцьорите от DANCE ACADEMY ще се заемат с нови ученици – живеещите в къщата на VIP BROTHER звезди. Фил и Ана, Яна и Лили плюс още 6-ма свои колеги ще учат на танци Гала и компания – естествено в името на новата благородна кауза.
Според бившите участници в Dancing Stars и настоящи собственици на DANCE ACADEMY всеки може да се научи да танцува - дори и звездите! Доказва го досегашния им сериозен опит.

Фил Сърмов дори смята, че ще се пребори с нежеланието на Гала да танцува и ще й докаже, че може да се справи с тази задача.
Според него и партньорката му Ана Дончева за всеки изявяващ се на сцена човек - певец, актьор и т.н. умението да танцува, да е в добра форма, да има усет за ритъм, са не просто полезни, а задължителни условия. „В Америка трудно ще откриеш певец или актьор, които да е скаран с танца. Разликата е, че там имат различна школа. У нас едва сега започваме да осъзнаваме, че това е важно. Малко са тези артисти, Орлин е 1 от малцината, които съчетават и
3-те компонента – пеене, танц и актьорски талант.„ твърди Ана.

Всеки понеделник, вторник и сряда в продължение на 3 седмици танцьорите от DANCE ACADEMY ще работят за VIP BROTHER. Те приеха поканата без колебание, още повече, че се радват да работят за каузите, които VIP BROTHER защитава този сезон.

Междувременно техни колеги ще ги заместват в новооткритата Академия, където вече има стотици записали се – от 5 до 65 годишни кандидат-танцьори!

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !