Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Мегз завъртя главата на известен актьор

отпечатай новината

08.04.2019 16:50 | Видян 2413 пъти

Мегз завъртя главата на известен актьор

Топ дизайнерката Миглена Каканашева, която напоследък е по-красива от всякога, успя да омая и друг известен хубавец. Няма да повярвате как сексимволът и мечта на всички дами - Иво Аръков е като обладан от модната принцеса.

В събота Мегз беше гост в предаването му Мармалад и очеизвадно Аръков не спря да прави комплименти на Каканашева. Нещо повече без никакво притеснение ТВ водещият сграпчи Мегз в мускулестите си ръце още при влизането ѝ и няколко минути не искаше да я пусне.

Наложи се Радост Драганова и другият гост - влогърът Балан да ги разделят. Но и това не беше достатъчно на талантливият актьор - минути по-късно той помоли Балан да си сменят местата, за да стой по-близо до амбициозното миньонче.

Всичко това видимо не притесни Мегз. Тя се смееше и сякаш бе свикнала с вниманието на Аръков. Злите езици говорят, че мускулестият красавец отдавна ухажва младата бизнес дама.

В социалните мрежи той харесва всеки нейн пост, пише ХотАрена. Дори се шушука, че често ѝ пращал смс-си. А на светски събития двамата никога не пропускат да стоят един до друг.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !